Τηλ. κέντρο: 2810 251695 Fax: 2810 371929
Ευαγγελίας Φραγκάκη 15, Τ.Κ. 71303 Γιόφυρο, Ηράκλειο Κρήτης
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €

Προφίλ

SOMTOOLS Μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται κ εξελίσσεται δυναμικά την τελευταία δεκαετία στην χονδρική πώληση και διανομή λευκοσιδηρών δοχείων, οικοδομικών και γεωργικών εργαλείων.

Αποτελεί αποκλειστική αντιπρόσωπο της KRETA CAN, της μοναδικής εταιρείας παραγωγής λευκοσιδηρών δοχείων στην Κρήτη και έχει αναλάβει την πώληση και διανομή των προϊόντων της σε όλο το νησί. Συνεργάζεται με εμπορικές εταιρείες και εργοστάσια ευρωπαϊκών και ασιατικών χωρών ώστε να διαθέτει στην ελληνική και ιδιαίτερα στην κρητική αγορά μια μεγάλη ποικιλία οικοδομικών και γεωργικών εργαλείων.

Οι στόχοι της επιχείρησης συνίστανται στην υψηλή ποιότητα, τη μεγάλη ποικιλία και την καινοτομία των προϊόντων. Κύριο μέλημα, αποτελεί η συνέπεια απέναντι στον πελάτη, η αντιμετώπιση του ως συνεργάτη και η προσφορά ανταγωνιστικών τιμών.

Η εταιρεία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, στην περιοχή Γιόφυρο. Εκεί βρίσκονται οι κεντρικές εγκαταστάσεις, οι οποίες καλύπτουν έναν ιδιόκτητο χώρο 1500m2 . Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών εντός και εκτός της πόλης του Ηρακλείου, γίνεται επιπρόσθετα και διανομή των εμπορευμάτων με τακτά δρομολόγια που πραγματοποιούνται σε διάφορα μέρη της Κρήτης.

Ιστορικό

Το 1997 ο Γιώργος και η Φιλία Σωμαρακάκη ανέλαβαν την αντιπροσωπεία των λευκοσιδηρών δοχείων KRETA CAN και την αποκλειστική διάθεσή τους σε όλη την Κρήτη. Επεκτείνοντας τις δραστηριότητές τους ξεκίνησαν ένα χρόνο μετά, τη συνεργασία με τον Βαγγέλη Καρπέτα και την Lamioplast. Σταδιακά η επιχείρηση δραστηριοποιήθηκε στην πώληση διαφόρων οικοδομικών και γεωργικών εργαλείων, πλαστικών και συναφών ειδών με την γκάμα των προϊόντων της να διευρύνεται συνεχώς.

Σήμερα η εταιρεία SOMTOOLS συνεχίζει την επιτυχή συνεργασία με την εταιρεία Lamioplast , καθώς και πολλές άλλες ελληνικές επιχειρήσεις και εργοστάσια, διαθέτοντας στην κρητική αγορά οικοδομικά προϊόντα άριστης κατασκευής και ποιότητας. Παράλληλα εισάγει γεωργικά και οικοδομικά εργαλεία, από εργοστάσια σε Ευρώπη και Ασία, με στόχο να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες, διαθέτοντας στους πελάτες της εργαλεία ποιότητας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Υπό την συνεχή διεύθυνση της οικογένειας Σωμαρακάκη και με μοναδικό σκοπό να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες των πελατών, η εταιρεία SOMTOOLS διαθέτει πλέον ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, πρόθυμο να εξυπηρετήσει τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις.

Επικοινωνία

Θα μας βρείτε στην οδό:

Ευαγγελίας Φραγκάκη 15, Τ.Κ. 71303 Γιόφυρο, Ηράκλειο Κρήτης

(Πάροδος 62 Μαρτύρων, έναντι Jumbo)

Τηλ: 2810 251695

Fax: 2810 371929

Επικοινωνία

Newsletter